Open dag - open week
19-01-2018

Meehelpen in De Wieken op stakingsdag
14-12-2017
Een aantal leerkrachten heeft op dinsdadocht 12 december geholpen in verpleeghuis De Wieken. Zo hebben zij op de stakingsdag hun solidariteit geuit aan tevens de hoge werkdruk in de zorg.

Aankomst Sint
04-12-2017
Maandagochtend, 4 decmeber, hebben we de Sint en zijn Pieten weer mogen verwelkomen bij ons op school. Het was nog even spannend of de Sint dit jaar niet te moe was, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen en is Sint in een rolstoelenfiets op school afgeleverd. De Hoofdpiet was er niet bij, die bleek in het bed van de Sint op school te liggen, hij was nu erg moe. Uiteindelijk sloot hij zich toch bij de rest aan en kon de Sint en alle Pieten de groepen gaan bezoeken.

Sportiefste school van Papendrecht
08-09-2017
Afgelopen donderdagmiddag, 7 september, ontvingen wij uit handen van wethouder Kees Koppenol, onder luid gejuich van alle kinderen, de wisselbokaal voor de Sportiefste basisschool van Papendrecht. We mogen dit schooljaar deze titel voeren en daar zijn we erg trots op. We vierden het feestje met de hele school op het schoolplein. Naast de bokaal, ontvingen we ook een plaquette en een cheque voor een clinic met topsporter Roy Hoornweg. Enkele kinderen voerden ook nog enkele sportoefeningen uit, want we wilden natuurlijk ook laten zien wat we in huis hebben. De sportcoördinatoren Co de Groot en Arjan Herwig werden ook expliciet genoemd en naar voren gevraagd. Mede dankzij hun inzet hebben we deze titel behaald. We zorgen ervoor dat de prijzen een mooie plek binnen de school krijgen.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26